Bedrijven

Spaans voor bedrijven

Nederland is een handelsland. En steeds vaker worden er zaken gedaan met Spaanstalige landen.
Op dit punt kunnen wij van belang zijn voor uw bedrijf.

MPG taalinstituut heeft ruime ervaring met het verzorgen van taalcursussen en trainingen (zakelijk) Spaans voor bedrijven.

Wij bieden onze taalcursussen aan op maat. We zijn flexibel en passen waar mogelijk onze taalcursussen aan aan de wensen van onze opdrachtgever.

Een cursus bestaat uit een minimum aantal lessen van 15 (2 uur per les, een keer per week). De voorbereiding van de lessen kost de cursist ongeveer 3 uur per week aan zelfstudie. Er is geen minimum aantal deelnemers per cursus. Al naar gelang de wens kan de cursus afgerond worden middels een toets. Een spoedcursus (15 tot 20 lesuren per week) behoort ook tot de mogelijkheden.

In een taalcursus komen alle vaardigheden (spreken, luisteren, lezen en schrijven) aan bod, maar afhankelijk van uw wensen kan meer aandacht worden geschonken aan een specifieke vaardigheid (bijvoorbeeld spreken). Daarnaast bestaat de mogelijkheid dieper in te gaan op gebruiken en gewoontes van Spanje.

Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om de taalcursus(sen) bij het bedrijf zelf, incompany / inhouse, te laten verzorgen. Dat bespaart u en uw werknemers tijd.

MPG taalinstituut is ook het adres in Tilburg en omgeving voor al uw vertalingen in of vanuit het Spaans.